Simona și-a schițat deja planul pentru sezonul viitor. ”Nu pot spune că sunt dezamăgită”

-


După elimnarea surprinzătoare în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros, fostul lider mondial al WTA, Simona Halep (locul 2, WTA) știe ce are de făcut pentru a se remonta mental după un sezon dificil marcat de pandemia de COVID-19. Astfel, sportiva noastră va începe pregătirile pentru turneul de Grand Slam de la Australian Open 2021, după ce își va lua o scurtă vacanță.

”Supărarea nu trece chiar așa ușor, dar nu voi face o dramă din asta. A fost un an extraordinar, din toate punctele de vedere, ținând cont de toate greutățile. Nu pot spune că sunt dezamăgită de ceva anume. Sunt bine, a fost o perioadă bună”, a declarat Simona Halep, la revenirea în București.

Potrivit acesteia, sezonul în curs s-a încheiat și cel mai mult își dorește o vacanță.

”Nu va urma nimic, va fi o pauză, voi sta acasă. Cum nu am plecat nicăieri în pandemie, dar nici după aceea, voi sta și acum acasă. Mă voi duce și la Constanța, ca să-mi văd nepoțica. Da, am o atitudine mai relaxată pentru că au fost atâția ani, am mai trecut prin astfel de momente, chiar mai grele, am învățat să gestionez mai bine și nu las astfel de momente să mă consume mai mult decât trebuie”, a adăugat campioana noastră.

Aceasta a mai spus că se gândește la un Australian Open 2021 în condiții normale și cu spectatori în tribune.

”Mă bucur că s-a jucat cu spectatori, și sper să se revină cât mai repede la normal. Au fost patru-cinci săptămâni în care nu am ieșit deloc din hotel, așa că o să fac plimbări mai lungi, pentru că am simțit o apăsare mentală. Am citit mult în perioada asta. Da, mă gândesc la Australian Open, în condiții normale. Dacă mă simt comod și bine, mă voi duce cu siguranță”, a subliniat campioana noastră.

Dacă Simona Halep nu s-ar fi încurcat la Roland Garros, aceasta ar fi putut încheia anul din postura de lider mondial al WTA, iar australianca Ashleigh Barty ar fi trecut pe locul secund. În urma participării la Roland Garros, sportiva noastră şi-a asigurat un cec de 189.000 de euro şi 240 de puncte WTA. De asemenea, aceasta p a pierdut doar 3 partide în 2020, cu cu Aryna Sabalenka, Garbine Muguruza și Iga Swiatek.

„Sinceră să fiu, după 2020 rămân cu bucuria că am putut să jucăm tenis. M-am bucurat foarte mult de timpul petrecut aici, pe zgura de la Paris. M-am distrat, chiar dacă m-am și plictisit în camera de hotel. A fost minunat să am parte de câteva meciuri pe zgură, iar faptul că am câștigat Roma este cel mai frumos moment din acest an pentru mine (zâmbește). Când ajung acasă vreau să mă odihnesc, să mă plimb pe străzi pentru că aici am fost foarte plictisită. Voi sta cu familia mea și mă voi bucura de tot timpul liber pe care-l voi avea, pentru că sunt foarte fericită cu modul în care am jucat anul acesta, voi sărbători pentru asta, nu voi ruina totul doar pentru un meci sau două”, sublinia Simona Halep.

Citește și:

Barty rămâne lider mondial, după ce Simona s-a încurcat la Roland Garros


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.