Parlamentul anchetează Guvernul Cioloș

10 ianuarie 2017 - 13:14 -


Birourile permanente parlamentare reunite au aprobat, marți, solicitarea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea,  în ceea ce privește efectuarea unei anchete a Comisiilor de buget-finanţe ale Camerei Deputaţilor şi Senatului care vor verifica condițiile în care s-a realizat rectificarea bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale de stat din august și noiembrie 2016 de Guvernul Cioloș, informează Marcel Ciolacu.

„Scopul anchetei este verificarea condiţiilor în care s-au realizat rectificările bugetelor de stat, mijloacele anchetei, audierea tuturor persoanelor implicate, care pot furniza informaţii şi clarificări pe acastă temă”, a precizat deputatul PSD Marcel Ciolacu.

De asemenea, Liviu Dragnea a afirmat luni seara: “Mâine vom avea un Birou Permanent reunit pentru a repartiza la Comisiile de buget-finanţe din Cameră şi Senat cele două ordonanţe de rectificare bugetară din anul 2016, cea din august şi cea din 23 noiembrie. Pentru că până astăzi aceste ordonanţe nu fuseseră repartizate la Comisiile de specialitate. O să le cerem Comisiilor de specialitate buget-finanţe, înainte de a întocmi raportul, să se constituite în comisii de anchetă şi să facă o anchetă asupra procedurii şi asupra veridicităţii datelor care au stat la baza celor două rectificări pozitive”.

Liderul PSD a arătat niște cifre care ar demonstra că există o „gaură” la buget de 10 miliarde lei.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *