Ultima lovitură a Sorinei Pintea pentru Sănătate

-


Protejata lui Darius Vâlcov, Adriana Cotel a fost numită luni, pe ultima sută de metri a guvernării psd-iste în funcţia de director interimar al Institutului Clinic Fundeni, una dintre cele mai mari unități medicale din țară, potrivit Agerpres.

Cotel a fost numită în octombrie 2018 în funcția de președinte al Agenției Naționale a Medicamentului, o instituție – cheie care arbitrează industria farmaceutică din România. De asemenea, Viorica Dăncilă a numit-o pe Cotel preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

În schimb, protejată lui Vâlcov a refuzat constant să-și publice CV-ul, deși răspunderea pe care a avut-o în CNAS și ANM a fost enormă: se îngrijește de soarta celor 16 milioane de asigurați din România și administrează un buget de 7 miliarde de euro.

„Recorder” a descoperit că pe lângă funcțiile primite în diverse instituții ale statului, biografia Adrianei Cotel ascunde o ascensiune cel puțin la fel de spectaculoasă și pe partea academică. În numai trei ani, a ajuns licențiată în Psihologie, masterandă, doctorand, asistent universitar și psiholog cu triplă specializare.

Înainte de a fi plasată de Vâlcov în vârful celor mai mari instituții din piața de sănătate, Adriana Cotel fusese specialist în biotehnologie la compania Alvogen Romania, un producător de medicamente activ pe piața internă.

Citeşte şi:

Socialistul Ion Ceban a câștigat Primăria Chișinăului. Alianța PSRM-Blocul ACUM, în zodia ”Matrioșkăi Putiniste”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.