UPDATE. Soția lui Dincă, la DIICOT. Familia lui Dincă a îmbrâncit jurnaliștii

-


Soția lui Gheorghe Dincă a sosit joi la DIICOT pentru a fi audiată în calitate de martor. Nu este prima dată când această femeie este audiată. Procurorii vor să afle detalii despre prezența ei în locuința lui Dincă în luna aprilie, aceeași lună în care Luiza a dispărut după ce a fost luată la ocazie de monstrul din Caracal.

UPDATE: Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a sosit la DIICOT și s-a arătat revoltat deoarece procurorii nu l-au anunțat despre audierea de azi a soției lui Dincă. „S-a evitat să fiu de față la audieri”, a spus avocatul. El a spus că se simte interceptat.

UPDATE: Soţia lui Gheorghe Dincă, Elena Dincă, şi copiii acestora, doi bărbaţi şi o femeie, au ajuns joi la sediul central DIICOT pentru audieri, la intrarea în instituţie aceştia îmbrâncindu-se cu jurnaliştii.

Nici soţia lui Gheorghe Dincă şi nici copiii acestora nu au vrut să facă vreo declaraţie în faţa jurnaliştilor prezenţi la sediul DIICOT.

Copiii femeii i-au dat la o parte pe ziariştii şi camermanii aflaţi la sediul central DIICOT, pentru a putea intra în clădire.

Știrea inițială

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat că a depus o plângere penală împotriva Elenei Dincă şi a cerut anchetatorilor să o audieze din nou

„Femeia a minţit foarte mult. Nu le-a spus adevărul anchetatorilor. Există indicii că în perioada în care Luiza a fost răpită soţia se întorsese acasă. Imposibil să nu fi văzut ceva suspect. Luiza a fost răpită pe data de 14 aprilie. Dincă a dus-o acasă, soţia s-a întors în perioada aia din Italia. Chiar n-a văzut nimic? Această femeie trebuie obligatoriu reaudiată“, a spus Tonel Pop.

Prima dată când a fost audiată, Elena Dincă le-a spus anchetatorilor că soţul său era un om normal care mereu a avut grijă de familia şi de copiii săi. Mai mult, femeia a declarat că niciodată bărbatul ei nu a fost violent.

„O bătea. Şi pe ea, şi pe copii. Toţi vecinii ştiau asta. De aia de vreo 10 ani, cei patru copii nu i-au mai călcat acestui om pragul casei. Nimeni nu i-a mai văzut pe acasă. De câte ori veneau prin Caracal, pe la casa părinţilor nu treceau. Nevasta lui Dincă părea, oricum, mai ciudată decât el. Nu vorbea, o femeie foarte închisă, abia saluta. Toţi ne miram cum poate să-şi lase soţul să trăiască în mizeria aia de nedescris”, au declarat majoritatea vecinilor lui Dincă, potrivit „Adevărul”.

Deocamdată, soția lui Dincă are calitatea de martor în acest dosar deosebit de complex.

Un scaner performant, pus la dispoziție de Inspectoratul de Stat în Construcții, a identificat mai multe anomalii sub pământ, unde procurorii au început să sape.

Scannnerul cu care a fost radiografiat solul permite scanarea la o adâncime de până la 3,5 metri în pământ şi puţin peste 1 metru dacă solul a fost acoperit cu beton.

CITEȘTE ȘI:

Româncă sechestrată în Spania, eliberată după 8 ore


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.