Stadionul Dinamo, reverie sau realitate?

-


Discuții privind reconstruirea stadionului Dinamo vor avea loc mâine între ministrul de Interne, Carmen Dan, și directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu. Discuțiile de mâine au loc în contextul în care Mutu a cerut, printr-un comunicat, o întrevedere cu ministrul pentru a afla dacă „se face stadion şi dacă nu, de ce nu”, informează News.ro.

„Mâine ştim dacă avem stadion! Îi mulţumesc doamnei ministru Carmen Dan pentru răspunsul prompt şi pentru faptul că a reuşit să-şi facă timp să ne vedem chiar mâine, la ora 12, la minister. Sper că vor fi prezenţi, aşa cum au promis, şi doamna Iagăr (n.r. – preşedintele CS Dinamo, Monica Iagăr) şi domnul Badea (n.r. – fostul acţionar dinamovist Nicolae Badea), astfel încât atunci când vom încheia intâlnirea vom şti în sfârşit ce se va întampla cu stadionul şi, implicit, cu Dinamo”, a scris Mutu, pe Facebook.

Stadionul Dinamo este unul dintre cele patru stadioane aflate în programul de modernizare în vederea organizării Campionatului European de Fotbal din 2020, alături de Arcul de Triumf, Steaua şi Rapid. Însă pentru reconstrucţia arenei din Şoseaua Ştefan cel Mare este necesară eliberarea de sarcini a terenului pe care se află stadionul.

Citește și: Adrian Mutu este noul manager al clubului Dinamo

Ce obiective are Cosmin Contra, noul antrenor al lui Dinamo

Patronul echipei Dinamo București, Ionuț Negoiță, sub control judiciar


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *