Un fost component al Generaţiei de Aur, impresionat de personalitatea Simonei Halep. „Ştie ce înseamnă respectul pentru oameni”

-


Fostul component al Generaţiei de Aur, portarul Bogdan Stelea a fost plăcut impresionat la GSP Live de o serie de imagini inedite cu fostul lider mondial al WTA, Simona Halep (locul 2, WTA), care jongla cu o minge de fotbal. Acesta a spus că este impresionat de stilul sportivei noastre în care se regăseşte şi acesta.

„În viaţa mea nu am ţinut atâtea duble! Ar fi avut un viitor şi-n fotbalul feminin profesionist, cu siguranţă. Este o persoană timidă. A crescut într-o anumită atmosferă, e educată, știe ce înseamnă respectul față de oameni și asta o face să fie destul de reținută. Are cercul ei de oameni, lucru care mi se pare normal. Așa mă comportam și eu ca sportiv. Nu mă deschideam în fața oricui și nu aveam pe oricine prieten. Acest lucru o ajută și a făcut-o să aibă succes. E naturală. Cine o acceptă, o acceptă așa. Nu poate să râdă de dimineața până seara tuturor”, a declarat Bogdan Stelea, la emisiunea GSP Live.

În ianuarie 2020, pe când se află în sferturile de finală ale turneului WTA de la Adelaide, Simona Halep a impresionat prin intermediul unui filmuleţ de la încâlzire unde a ţinut mingea în aer preţ de 22 de secunde, lovind-o de nu mai puţin de 37 de ori.

Deşi a suferit din cauza măsurilor de carantinare de la Bucureşti, Simona Halep şi-a reluat în forţă antrenamentele sub supravegherea online a lui Darren Cahill, care îi dă feedback-uri pe whatsapp despre ceea ce trebuie să mai accentueze în pregătire alături de antrenorul secund, Artenom Apostu-Efremov.

„De când mă aflu în echipa Simonei observ aportul imens pe care l-a avut (n.n. Darren Cahill) în dezvoltarea Simonei. Comunică foarte ușor, foarte direct, vede foarte bine lucrurile și știe cum să transmită mesajul eficient. Săptămâna trecută toate antrenamentele au fost în direct pentru Darren, am pus sistemul video în funcțiune. Ne mai dă feedback în timpul antrenamentului pe WhatsApp. E încântat că Simona stă pe teren, că se simte bine și are șansa să lucreze pe zgură, afară. În Australia e sezonul ploios, practic iarna, și zicea că e o vreme foarte frumoasă la noi. La el e frig și bate vântul”, declara antrenorul Artemon Apostu-Efremov, la postul Digi Sport.

Până la reluarea meciurilor din circuit, Simona Halep și-a anunțat deja prezența la turneul de la Stuttgart, din mai 2021. În acest sens, Anke Huber, directorul sportiv al turneului din Germania, a confirmat prezența Simonei, despre care a mai spus că este nerăbdătoare să joace iar tenis.

”Simona, (n.r. care anul trecut, 2019 nu a putut participa din cauza unei accidentări), este nerăbdătoare să joace iar tenis”, declara Anke Huber, pentru publicația Kicker.

Circuitul profesionist WTA și ATP a fost suspendat până pe 13 iulie, fapt care a determinat şi anularea turneului de Mare Şlem de la Wimbledon. Sportiva noastră este considerată cea mai bună jucătoare din lume pe zgură şi va porni cu prima şansă la Roland Garros 2020 – ediția din toamnă.

Citeşte şi:

Echipa tenismenei Petra Kvitova, în mare formă la turneul Tipsport Elite Trophy


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.