Super performanță pentru voleiul feminin. România a obținut biletele pentru Campionatul European

-


România s-a calificat miercuri seara la Campionatul European de Volei Feminin din luna august, după ce s-a impus cu 3-2 în fața Bosniei. Competiția europeană se va desfășura în perioada 23 august și 8 septembrie și va fi găzduită pentru prima dată de patru țări: Slovacia, Ungaria, Turcia și Polonia.

 

Fetele noastre au câștigat lejer primul set, 25-17, dar nivelul jocului „tricolorelor” a scăzut apoi dramatic. Seturile doi și trei au trecut în contul bosniacelor destul de clar, sportivele noastre făcând prea multe greșeli neforțate pentru a putea conta: 25-19, 25-21, scrie gsp.ro.

 Ioana Baciu, jucătoarea de la Alba Blaj, a tras pur și simplu echipa după ea, grație mingilor plasate de trăgătoarea nostră. Situația s-a egalat după un set 4 câștigat de România, ca și cel de debut, la același scor: 25-17.

În decisiv diferența au făcut-o blocajele, cu sportivele noastre mult mai exacte. Vedeta Bosniei, Dajana Boskovici, nu a mai pus mingile în teren, iar de la 8-8, România a reușit patru puncte consecutive. S-a încheiat la 9-15 cu o horă „galbenă” a bucuriei și cu chiote de satisfacție pentru o calificare mai muncită ca niciodată.
România se întoarce astfel la turneele finale europene, după o pauză de patru ani.

Citește și:

Cum a câștigat Dragnea bani fără să-i fi muncit

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.