Super transferuri pentru CSM București. „Tigroaicele”au ambiții mari pentru sezonul viitor

-


Nora Mork şi Carmen Martin sunt cele două mari transferuri pregătite de CSM Bucureşti pentru sezonul următor, scrie publicația L’Equipe. De asemenea, antrenorul echipei Metz, Emmanuel Mayonnade, a refuzat oferta campioanei României, potrivit Mediafax.

 

Crina Pintea şi-ar fi dat acordul pentru a se transfera din vară la CSM București, iar Melinda Geiger şi-a reziliat contractul cu Sifok și este dispusă să se retragă definitiv din viața sportivă. Până acum, se ştie că vor pleca Mehmedovic şi Radicevic, iar Hagman şi Kurtovic sunt și acestea pe picior de placare.

Cristina Neagu, Andrea Lekic, Elizabeth Omoregie, Dragana Cvijic sunt jucătoarele de bază cărora din sezonul viitor li se va alătura un grup important de jucătoare din naţionala României (Chiper, Dedu, Perianu, Pintea), Nora Mork şi Carmen Martin, după cum susţin francezii.

Mork este la final de contract cu Gyor. Handbalista norvegiană şi Crina Pintea sunt singurele jucătoare din lot aflate la final de contract cu echipa maghiară şi despre care oficialii campioanei Europei nu au anunţat nimic. Despăţirea de Nycke Groot a fost oficializată, iar cu Anita Gorbicz a fost prelungit contractul. Nora Mork ar urma să vină la Bucureşti alături de Crina Pintea. Sunt informaţii conform cărora cel mai bun pivot de la Euro şi-ar fi dat acordul să vină la CSM Bucureşti.

Carmen Martin ar urma să revină la CSM Bucureşti după 2 ani petrecuţi la Nice. Extrema dreaptă a cucerit Liga Campionilor cu echipa bucureşteană în urmă cu 3 ani. Rămâne de văzut în următoarele zile dacă toate aceste informaţii vor fi confirmate sau infirmate de club.

Citește și:

Programul meciurilor de la Fed Cup dintre România şi Cehia. „Nu va fi uşor, dar nici imposibil”

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.