Super victorieee!!! Simona Halep a câștigat Rogers Cup

-


Liderul clasamentului mondial al WTA, Simona Halep a câștigat, duminică seara, Rogers Cup, după ce a învins-o în trei seturi, cu scorul de 7-6, 3-6, 6-4 pe tenismena americană, Sloane Stephen

Primul set a început tare. Sportiva noastră s-a distanțat rapid la 4-1, cu două break-uri avans, dar a fost nevoită în final să salveze 3 mingi de set. Schimburile au avut toate ingredientele unei finale. Lovituri de manual, greșeli copilărești și intervenții salutare ale antrenorilor. Stephens a fost prima care a avut oportunitatea de a-și adjudeca actul inaugural. A ratat, dar soarta i-a mai oferit două oportunități, în tie-break. Simona a avut un psihic de fier și a câștigat la 7-6(6), după o oră și 12 minute.

Actul secund a aparținut sportivei americane. Vitalitatea caracteristică a dispărut din jocul liderului WTA, care a reușit o singură lovitură câștigătoare. Sloane a profitat, a agresat-o continuu și a dus partida în decisiv.

După intervenția medicului, care a îngrijit rănile de la picioarele sportivei noastre, jocul a luat altă turnură. Jucătoarele au jucat din inerție, epuizate vădit. Simona a fost mai puternică, iar de la 2-2 a câștigat 3 game-uri consecutive, toate la limită. Cu o doză de șansă, o minge căzută pe banda fileului apoi în terenul advers, și Simona Halep și-a apropiat trofeul.

 

Citește și:

Andreea Mitu a pierdut finala turneului „Ilie Năstase” de la Arad

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.