„E numărul 1 mondial și a câștigat aproape totul în ultimele luni. Am jucat foarte bine și sunt mulțumită de mine. Am servit chiar bine. Primul set a fost foarte bun și am încercat să mențin ritmul și în al doilea. A fost mai mult vânt, dar din punct de vedere al tacticii, am fost foarte solidă”, a declarat Belinda Bencic.

De asemenea, aceasta a început în forţă anul competiţional şi s-a impus la Dubai, unde graţiei stilului său agresiv din joc a învins nume grele, precum:  Simona Halep, Petra Kvitova sau Elina Svitolina, scrie gsp.ro.

În schimb, nipona Naomi Osaka va rămâne în fotoliul de lider mondial al WTA până la turneul de la Miami Open, care se va desfăşura în perioada 18-31 martie.

„Sincer, de obicei, când pierd la scoruri de genul acesta, sunt supărată. Dar nu e cazul acum, fiindcă am făcut tot ce am putut, având în vedere la ce standard jucam. Am încercat să rămân optimistă de-a lungul meciului. E o jucătoare incredibilă, nu am avut ce face în asemenea situație”, a adăugat Naomi Osaka.

În momentul de faţă, clasamentul mondial al WTA este urmat de Petra Kvitova şi Simona Halep.

Citeşte şi:

Simona Halep s-a oprit în optimi la Indian Wells. Vondrousova a făcut meciul carierei