Top 10 cei mai bogați oameni din lume. Surprizele din topul Forbes

-


Clasamentul anual al celor mai bogați oameni din lume a fost publicat, marți, de Forbes. Surpriza din acest an vine din partea lui Kylie Jenner, sora lui Kim Kardashian. Femeia a ajuns în topul miliardarilor la numai 21.

 

Deși topul miliardarilor a suferit unele modificări, la vârf nu există mari surprize. Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, rămâne cel mai bogat om al lumii, în faţa lui Bill Gates şi Warren Buffett. Ion Ţiriac, singurul român inclus în acest top, a urcat aproape 50 de locuri.

Ion Ţiriac are o avere de 1,2 miliarde de dolari, care îl plasează pe locul 1.818 la nivel mondial. Cu aceeași avere, Ion Ţiriac ocupa, anul trecut, locul 1.867 la nivel mondial. Ion Țiriac nu are nicio afacere în România pe persoană fizică.

Surpriza din acest an vine din partea lui Kylie Jenner, sora lui Kim Kardashian, care – la doar cei 21 de ani ai săi – a devenit cel mai tânăr miliardar din toate timpurile de pe lista Forbes, cu o avere estimată la 1 miliard de dolari.

Ea a fondat și deține Kylie Cosmetics, o afacere de produse cosmetice care, anul trecut, a generat vânzări de aproximativ 360 milioane de dolari.

„Nu mă așteptam la nimic, nu am anticipat viitorul, dar mă simt foarte bine. E o apreciere plăcută”, a spus Kylie Jenner, pentru Forbes.

  1. Jeff Bezos
  2. Bill Gates
  3. Warren Buffet
  4. Bernard Arnault
  5. Carlos Slim Holu & family
  6. Amancio Ortega
  7. Larry Ellison
  8. Mark Zuckerberg
  9. Michael Bloomberg
  10. Larry Page

Citește și: Cum a fost pusă în pericol viaţa unui medic din Galaţi


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.