UPDATE. SURSE. Grevă de avertisment la CFR-SCRL. Lucrul s-a reluat

-


UPDATE 9.37: Surse din sistemul feroviar au declarat, pentru Jurnaliştii.ro, că a fost o încetare voluntară a lucrului din partea angajaţilor societăţii SCRL, determinată de mai multe cauze: contractul cu CFR Călători nu este semnat pe tot anul şi acest lucru înseamnă că salariile nu pot fi garantate, societatea SCRL este în insolvenţă, iar valoarea contractelor cu CFR Călători (aflate în derulare) nu garantează plata salariilor pe întreg anul.

„Angajaţii au refuzat să mai lucreze, însă avem promisiuni de la CFR Călători că vom avea contracte astfel încât să putem acoperi salariile oamenilor pe întreg anul în contextul în care avem o multitudine de probleme. Acum, lucrul a fost reluat”, au adăugat sursele noastre.

Ştirea Iniţială:

Astăzi, de la ora 7.30, angajaţii societății care prestează serviciul de reparații și întreținere a locomotivelor din parcul CFR Călători au încetat lucrul în toată ţara, au declarat, pentru Jurnaliştii.ro, surse din sistemul feroviar. De asemenea, acţiunea angajaţilor SCRL se va termina în jurul orei 9:30, ca urmare a unor negocieri cu conducerea CFR Călători.

 

Cauza principală a nemulţumirilor angajaţilor este determinată de neplata prestaţiilor de către CFR Călători către societatea SCRL pentru lucrările efectuate.  De asemenea, sursele noastre au mai precizat faptul că actualul director al CFR SA, Vali Dorobanţu forţează recrutarea personalului din punctele de lucru ale SCRL, fapt care determină falimentul societăţii.

 
 

Ştire în curs de actualizare.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.