Sute de posturi scoase la concurs la Institutul Cantacuzino. Se caută medici, biologi și chimiști

-


Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a declarat, marţi, că Institutul Cantacuzino trece printr-o etapă profundă de transformare, iar până în luna septembrie sunt scoase la concurs două sute de posturi de medici, biologi, chimişti şi alţi specialişti. Cel mai probabil, de anul viitor  se va produce și vaccin antigripal.

Mihai Fifor a anunţat, marţi, că există un grafic de angajări pentru Institutul Cantacuzino.

”Este nevoie nu doar de medici. Noi avem acum un grafic de angajări la Institutul Cantacuzino, două sute de posturi scoase la concurs până în luna septembrie, medici, biochimişti, biologi, personal de sprijin pentru ceea ce întenţionăm să facem la Cantacuzino”, a spus Mihai Fifor.

Acesta a precizat că ”Institutul trece printr-o etapă profundă de transformare”, atât în ceea ce priveşte resursa umană, cât şi în ceea ce priveşte redimensionarea şi regândirea activităţii.

”Institutul Cantacuzino este mult mai mult decât un simplu furnizor de vaccin, este o bază de cercetare naţională extrem de valoroază şi sper ca anul viictor să reia producţia de vaccin şi proiectele mari de cercetare pentru alt tip de produse pe care piaţa românească le cere”, a mai spus Fifor.

Acesta a anunţat că, cel mai probabil, de anul viitor va începe producţia de vaccin antigripal la Institutul Cantacuzino.

În decembrie 2017, Institutul Cantacuzino a trecut oficial în subordinea MApN, urmând a avea atât personal militar, cât şi civil.

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.