Marcelo Melo, noul partener de la dublu al lui Horia Tecău la Australian Open 2021

-


Tenismenul brazilian Marcelo Melo confirmă parteneriatul cu Horia Tecău la Australian Open, dar precizează că după primul grand slam al anului va juca în echipă cu fostul coechipier al românului, olandezul Jean-Julien Rojer.

„Voi juca la un turneu ATP 250 la Melbourne şi la Australian Open cu fostul partener al lui Jean-Julien, Tecau. După aceste două turnee, Jean-Julien şi cu mine vom începe noul nostru parteneriat, cu mare inspiraţie” a declarat Marcelo Melo.

Echipa Tecău/Melo fusese anunţată, marţi, pe Twitter, de jurnalistul italian Luca Fiorino.

Melo (locul 10, ATP de dublu) a evoluat în ultimii patru ani în echipă cu polonezul Lukasz Kubot. Ei au câştigat 13 competiţii împreună, între care turneul de la Wimbledon, în 2017 şi Mastersurile 1.000 de la Miami, Madrid, Paris (toate în 2017) şi Shanghai (2018).

Anterior anului 2017, Melo a mai cucerit 22 de titluri cu diverşi coechipieri, între care French Open, în 2015, împreună cu croatul Ivan Dodig. În schimb, Kubot va face echipă în 2021 cu olandezul Wesley Koolhof( locul 5, ATP).

Horia Tecău (locul 22, ATP în clasamentul de dublu) declara în noiembrie că nu va mai evolua alături de olandezul Jean-Julien Roger, deoarece doreşte să joace la un număr mai mic de turnee.

Tenismenul nostru colabora cu Jean-Julien Rojer, 39 de ani, din 2014. Ei au câştigat împreună 20 de turnee, între care Wimbledon, în 2015, şi US Open, în 2017.

Australian Open va avea loc între 8 şi 21 februarie 2021.

Citește și:

Simona are motive de bucurie înaintea startului turneului de Grand Slam de la Australian Open 2021. Pandemia nu a diminuat valoarea premiilor


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.