#TELEORMANLEAKS. Valiza Pandorei

-


Glumițele pline de stereotipuri spun că-n geanta unei femei (unde ești îndemnat să nu te uiți niciodată) poți să găsești tot felul de lucruri. Asta până să se găsească valiza lui Dragnea, poate cel mai discutat obiect al anului 2018.

Valiza asta a făcut site-ul celor de la Rise Project indisponibil ore întregi, semn că zeci de mii de români au vrut să afle ce voiau prietenii lui Dragnea să ascundă de cercetări. Și o dovadă clară că Soros nu bagă destui bani în misiunea lui din moment ce pare că le-a luat celor de la Rise Project internet de la Zapp Mobile.

Dacă vreți un foarte-foarte-foarte scurt rezumat al conținutului din valiză vă pot spune eu despre ce e vorba: mârșăvii politice făcute de acoliții lui Dragnea și rudele lui. Atât. Restul datelor, că unele secretare și-au pus silicoane din banii românilor, că s-au plimbat tot felul de șefuleți prin țări străine pe banii statului… toate astea sunt can-can.

Important, din acest punct, e ce vor face românii cu această nouă dovadă a mizeriei politice din jurul lui Dragnea. Am văzut că unii, „pro-activi” și-au scos valizele la protest pe străzi din dorința de a face activism de secol 21. Civism letargic, dar cu haz. Iar stă Dragnea și moare de râs. Îți poți da seama de cât de liniștit e prin faptul că nu fuge. E atât de relaxat încât îți dai seama că până nu-i dă lumea foc la tălpi n-o să se sperie.

Valiza asta o să fie întoarsă pe toate părțile până o să-și piardă valoarea.
Poate că asta a fost și intenția. Poate că, în tot acest timp, Dragnea a vrut să se vorbească despre această valiză prin spatele căreia a trecut un TIR de mizerii. Cine mai știe în ziua de azi.

Am văzut oameni fericiți că s-a găsit această valiză. De parcă de ea și conținutul ei aveam nevoie să ne convingem de Dragnea și godacii lui. În ritmul ăsta o să colecționăm dovezi până o să se plictisească și PSD-ul de letargia noastră.

„Și ce vrei, bă?! Să…”. Să faci în concordanță cu disperarea pe care o manifești. Acel „mi-a ajuns cuțitul la os” tradus în proteste la mișto înseamnă că nici măcar n-ai văzut cuțitul, da să-ți mai ajungă la os.

Dacă valiza asta îl va scoate pe Dragnea din peisaj e doar o întâmplare. Meritul unora care s-au ținut după el și au vrut din tot sufletul să-l înfunde. Că dacă era după „voința poporului” îi scormoneam până la adânci bătrâneți în scamele din buric și-l arătam cu degetul.

Citește și: #TELEORMANLEAKS. Primul episod: Cine este Nicoleta Pene


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.