Teodor Meleșcanu este susținut de PSD pentru șefia Senatului. Tăriceanu, surprins

-


Grupul parlamentar al PSD a stabilit să îl susţină pe fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu, vicepreședinte ALDE, pentru funcţia de preşedinte al Senatului, a anunţat Viorica Dăncilă, la finalul întrunirii senatorilor social-democraţi.

Întrebată dacă Teodor Meleşcanu a fost întrebat cu privire la acest subiect, Viorica Dăncilă a răspuns: „Vă daţi seama că ne-am consultat şi cu dânsul”.

Călin Popescu Tăriceanu nu a fost consultat cu privire la instalarea vicepreședintelui ALDE Teodor Meleșcanu, fost ministru de Externe, în funcția de șef al Senatului.

„O astfel de propunere nu am de ce să o comentez. O discuție cu ALDE nu a avut loc. Am vorbit cu Meleșcanu și nu mi-a zis nimic”, a spus Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu şi-a anunţat colegii din Biroul Permanent al Senatului că va demisiona de la şefia forului legislativ, urmând să citească textul deciziei în plen, care începe luni la ora 16.00.

CITEȘTE ȘI:

Premierul, „maraton” în Parlament pentru ca PSD să rămână la guvernare. Funcția de președinte a Senatului, moneda de schimb


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.