Topul țărilor în care oamenii se simt fericiți! România, pe ultimele locuri

-


România se situează pe ultimele poziţii într-un top în care sunt prezentate ţările în care oamenii se simt foarte fericiţi, clasamentul fiind obţinut în urma unui studiu realizat în 65 de state ale lumii.

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 64.000 de persoane din 65 de ţări, dintre care doar 6% s-au declarat nefericite. În schimb, procentul persoanelor care nu se simt nici fericite, nici nefericite este de 23% faţă.

De asemenea, în urma studiului s-a constatat că persoanele care locuiesc în ţări subdezvoltate sunt mult mai fericite decât cele care trăiesc în state dezvoltate. Astfel, a rezultat că Africa este cea mai fericită regiune, cu 83 de procente, urmată de Asia, cu 77 de procente.

Fiji este ţara în care oamenii sunt cei mai fericiţi. Astfel, Fiji se situează pe primul loc, 93% dintre persoanele participante la studiu spunând că sunt fericite sau foarte fericite. Pe locul al doilea, se situează Columbia, cu 90%, urmată de Nigeria, cu 89%, pe locul al treilea. Arabia Saudită ocupă poziţia a patra, cu 87%, urmată de Filipine, cu 86%.

Citește și: 

Cât de bine doarme noaptea al doilea cel mai bogat om în viață? Grijile lui Jeff Bezos

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *