UPDATE. Trafic blocat pe Autostrada Soarelui. Cisternă răsturnată. Nu există pericol de explozie

-


UPDATE 17.11: Poliţiştii susţin că nu există pericol de explozie în urma scurgerii de combustibil de pe carosabil, dar traficul rămâne blocat pentru moment pe Autostrada Soarelui pe ambele sensuri de circulaţie. Sunt aşteptate două cisterne pentru transbordarea combustibilului din cea răsturnată la kilometrul 79.

 

UPDATE 15.51:  O cisternă încărcată cu kerosen s-a răsturnat miercuri pe Autostrada Soarelui la kilometrul 79 pe sensul de mers către Bucureşti, iar circulaţia este blocată, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

Întrucât s-a scurs combustibil pe carosabil şi se efectuează operaţiuni de transbordare, traficul este deviat după cum urmează:

– pentru cei care vin pe sensul de mers dinspre litoral de la kilometrul 105 localitatea Drajna pe DN3A până în localitatea Lehliu, de unde se reintră pe autostradă;

– pentru cei care vin dinspre Capitală de la kilometrul 64 localitatea Lehliu pe DN3A până în localitatea Drajna de unde se reintră pe autostradă.

Ştirea Iniţială:

Circulaţia este blocată în momentul de faţă pe Autostrada Soarelui, în urma răstunării unei autocisterne cu kerosen la kilometrul 79, pe sensul spre Bucureşti.

Ştire în curs de actualizare.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.