TRAGEDIE RUTIERĂ LA BRĂILA. Cinci persoane au murit după ce o maşină a intrat în plin într-o staţie de autobuz

-


Pe fondul vitezei excesive, un şofer de 27 de ani a ucis într-o fracţiune de secundă cinci persoane care aşteptau autobuzul într-o staţie de călători din Brăila.

Teribilul accident s-a produs azi dimineaţă, în jurul orei 6.30, pe Şos. Râmnicu Sărat din Brăila, în apropierea intersecţiei cu Str. Comuna din Paris. Un Renault Megan care circula dinspre centru spre ieşirea din oraş a pierdut controlul volanului în dreptul firmei de vânzări auto ”Irmex” şi a pătruns pe sensul opus, apoi a intrat în plin în staţia de autobuz unde aşteptau mai multe persoane care se îndreptau spre serviciu.

Impactul a fost devastator pentru cinci oameni care efectiv au fost aruncaţi la câţiva metri în aer. Patru dintre ei au decedat pe loc. Pentru al cincilea s-au făcut manevre de resuscitare, însă medicii de pe Ambulanţă nu au reuşit să îl salveze, declarând decesul după circa jumătate de oră de încercări.

Maşina care a provocat tragedia s-a izbit de un stâlp metalic al staţiei de autobuz, a intrat într-un gard apoi s-a răsucit în aer. Şoferul a rămas încarcerat, fiind scos afară de echipa de descarcerare a ISU Brăila. Era conştient şi a putut sufla în alcooltest. Se pare că nu consumase alcool. În prezent este la spital, unde primeşte îngrijiri medicale. Din primele informaţii culese la faţa locului, se pare că şoferul este agent la o firmă de pază.

Foto: Adevărul


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

bookmark icon