Tragedie în Turcia. 20 de morţi

-


Cel puțin 20 de persoane și-au pierdut viața în Turcia și 11 sunt grav rănite după ce un autocar cu turiști locali s-a răsturnat în valea de pe marginea unei șosele din sud-vestul țării, informează AFP, citată de Agerpres. Autocarul a rupt parapetul și a căzut în valea de pe marginea șoselei, ajungând în final pe șoseaua situată la un nivel mai jos.

Conform autorităților locale, la bordul autocarului se aflau circa 40 de persoane. Accidentul s-a produs în trecătoarea Sakar, într-o zonă muntoasă cu serpentine, aproape de stațiunea Marmaris, în provincia Mugla.

Guvernatorul provinciei a precizat că niciun străin nu se numără printre cei uciși, toate victimele fiind cetățeni turci.

Unele media turce afirmă că la bordul autocarului care plecase din orașul Izmir se aflau numai femei și copii care participau la o excursie ocazionată de ‘sărbătoarea mamelor’, o sărbătoare ce va fi marcată duminică în Turcia.

Autocarul a rupt parapetul și a căzut în valea de pe marginea șoselei, ajungând în final pe șoseaua situată la un nivel mai jos.

Citeşte şi: Eurovision 2017. Reprezentanţii României, cel mai îndrăgit duo


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *