Tribunalul București a respins solicitarea lui Liviu Dragnea privind conducerea PSD

-


Instanța i-a respins vineri lui Liviu Dragnea cererea prin care acesta a contestat alegerea Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor la vârful PSD. Soluția poate fi atacată la Curtea de Apel București.

Fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, încarcerat la penitenciarul Rahova, a contestat alegerea Vioricăi Dăncilă în funcţia de preşedinte al PSD şi a lui Mihai Fifor în funcţia de Secretar General. Intervenţia în dosarul de validare a Congresului PSD, aflat la Tribunalul Bucureşti, a fost depusă de avocatul lui Liviu Dragnea.

 În cererea depusă în instanță, Liviu Dragnea a cerut respingerea cererii de înscriere în Registrul partidelor politic de la Tribunalul Bucureşti a rezultatului alegerii ca preşedinte al PSD a Vioricăi Dăncilă „pe motiv de ilegalitate şi nestatuaritate a alegerii, datorită faptului că alegerea sa ca Preşedinte al PSD s-a făcut de către delegaţii la Congresul PSD din 29 iunie în baza modificărilor de Statut votat tot în acel congres, dar neînscrise la Tribunalul Bucureşti”.

Pe 27 mai, liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat de Curtea Supremă la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman.

Citește și:

VIDEO. Represiunea jandarmilor din 10 august, motiv de glumă într-o ședință a CJ Vrancea


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.