Tribunalul București a respins contestația lui Daniel Constantin

-


Tribunalul București a respins contestația copreședintelui partidului Daniel Constantin privind suspendarea Congresului partidului.

„Tribunalul București a decis joi, 13 aprilie 2017, să respingă contestația pe care Daniel Constantin și cei câțiva apropiați ai acestuia au depus-o pentru suspendarea Congresului Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE). În consecință, Congresul ALDE se va desfășura, conform programului stabilit de către Delegația Permanentă Națională, în 21 — 22 aprilie”, potrivit unui comunicat oficial al ALDE.

Conform sursei citate, prin hotărârea Tribunalului București se respectă o decizie luată de majoritatea membrilor din conducerea ALDE (provenind din Partidul Liberal Reformator — PLR și Partidul Conservator — PC), precum și de toate filialele județene ALDE, cu excepția unei părți a filialei Galați, „în pofida încercărilor disperate ale lui Daniel Constantin și ale apropiaților săi de a înfrânge voința majorității pentru propriile interese”.

„Decizia judecătorilor arată că demersul lui Daniel Constantin nu a avut la bază încălcarea normelor statutare ale ALDE, ci doar orgoliile, frustrările și agenda personală ale câtorva persoane.

Facem precizarea că inclusiv filialele din care provin doi dintre cei trei contestatari ai deciziei de organizare a Congresului ALDE, Mircea Banias și Mircea Irimie, au votat pentru organizarea Congresului și au stabilit delegații la Congres. După cum se poate observa, cei care nu sunt de acord cu desfășurarea Congresului ALDE au rămas doar Daniel Constantin și un grupuscul”, se susține în comunicat.

Citește și:

Obiceiuri în Vinerea Mare


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *