Trump, în conflict cu jurnaliştii postului Fox News. „Nici nu mai pot priviţi”

-


Preşedintele american Donald Trump a atacat miercuri seara  Fox News, acuzând postul de televiziune că nu-i mai  este recunoscător, scrie Agerpres.

„Eram în Air Force One şi zburam spre marele stat Texas, unde tocmai am aterizat. Este incredibil ce vezi la Fox News. Cât de diferiţi sunt faţă de acum patru ani. Nici nu mai pot fi priviţi. Au uitat complet cine i-a dus acolo unde sunt!”, a scris Donald Trump, pe Twitter.

Deşi preşedintele SUA apare frecvent la emisiunea de dimineaţă „Fox & Friends” şi poate conta pe grila de seară a reţelei de televiziune cu înclinaţii conservatoare pentru a-şi promova agenda, se ştie că programul din timpul zilei al Fox este o excepţie, încercând să fie mai moderat. Postarea sa de miercuri de pe Twitter a fost făcută la prânz, după ce a ajuns în Texas, stat puternic afectat de pandemia de COVID-19, pentru a strânge bani de campanie într-un bastion republican, unde cursa prezidenţială este strânsă.

Donald Trump a atacat acest post de televiziune conservator şi în august 2019, pentru ceea ce el a perceput ca fiind o lipsă de loialitate.

„Trebuie să începem să căutăm un alt canal de ştiri. Fox nu mai lucrează pentru noi!”, a scris acesta, atunci pe Twitter.

În schimb, un veteran al Fox News, Neil Cavuto, care lucrează la acest post de peste 24 de ani, i-a dat replica preşedintelui.

„În primul rând, domnule preşedinte, nu lucrăm pentru dumneavoastră. Eu nu lucrez pentru dumneavoastră. Sarcina mea este să relatez despre dumneavoastră, nu să vă linguşesc „, a conchis Neil Cavuto.

Citeşte şi:

SUA vor retrage 11.900 de militari din Germania. Pentagonul îi va repoziţiona în bazele sale din Europa


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.