Dan Tudorache nu acceptă înfrângerea. ”M-au furat și eu nu am pierdut”

-


Preşedintele Organizaţiei PSD Sector 1, Dan Tudorache, susține că nu a pierdut alegerile locale, ci că „a fost furat”.

„Pot să spun că m-au furat, nu pot să spun că am pierdut. M-au furat, deci este o diferenţă”, a declarat Dan Tudorache la sediul central al PSD, unde are loc o şedinţă a conducerii partidului cu organizaţia PSD Bucureşti.

Potrivit acestuia, nu au fost luate în considerare contestaţiile sale, pentru că s-a considerat că acestea au fost tardive.

„Deci, nu au constatat că nu s-a întâmplat nimic, ci că le-am depus târziu. Cum să le depun pe data de 29, când faptele s-au petrecut pe 30? Mi se pare că a fost un furt pe faţă şi eu consider că n-am pierdut, am fost furat”, a afirmat  DanTudorache.

Întrebat dacă este de acord ca Mitică Dragomir să fie pe lista de consilieri generali, el a arătat că acesta a fost pus pe listă de Gabriela Firea şi de staff-ul de campanie şi că a văzut lista atunci când a apărut.

„Nu l-am pus eu, deci nu pot comenta. L-am văzut şi eu, ca şi dumneavoastră, pe listă. Doamna Firea (l-a pus pe listă – n.r.) şi cu staff-ul ei de campanie”, a precizat liderul PSD Sector 1.

În schimb, primarul ales al Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat, duminică seara, la Digi24 că vrea să înceapă un audit la Primăria Sectorului 1, pentru că la începutul acestui an s-a votat un buget de 2 miliarde de lei şi acum două săptămâni Consiliul Local a votat să mai facă un împrumut de 200 milioane lei.

Potrivit acesteia, numărul angajaților din Primărie s-a dublat în patru ani, ajungând la peste 3.000 și de aceea, anunță o reorganizare a schemei și evaluări pe bază de competență.

„Stop corupției, stop clientelismului, stop pilelor, stop politicii” este sloganul sub care vrea să acționeze primarul ales al Sectorului 1.

Citește și:

Iohannis, de Ziua Națională de Comemorare a Victimelor Holocaustului: ”Cei care vor să şteargă Holocaustul din istorie sunt complici la acest rău îngrozitor”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.