Tudorel Toader, pe făraş?

-


Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că situaţia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader va fi discutată în CEx-ul social-democraţilor, după care va lua o decizie finală cu privire la remanierea acestuia.

 

„O decizie o voi lua în cadrul Comitetului Executiv Naţional, când am să ascult şi părerea colegilor mei şi o să îmi spun şi eu părerea. O evaluare o prezint tot în Comitetul Executiv Naţional. Suntem un guvern politic, suntem susţinuţi politic şi este foarte bine ca aceste discuţii să le avem în cadru politic, în cadrul CEx. După ce vom lua această voi ieşi public şi am să o comunic”, a declarat Viorica Dăncilă, luni, întrebată dacă a discutat cu ministrul Justiţiei şi ce va face în legătură cu schimbarea acestuia de la portofoliul Justiţiei.

La rândul său, Liviu Dragnea l-a avertizat, vineri, pe Tudorel Toader că nu mai poate continua aşa, anunţând de luni bune ordonanţe, dar fără ca să facă nimic.

Potrivit acestuia, a spus că decizia legată de ministrul Justiţiei stă la mâna premierului.

„Să meargă la Bruxelles cu 7-8 articole, într-o mare umilinţă. În ceea ce priveşte codurile, Parlamentul să îşi urmeze cursul. Aceste legi trebuie să fie finalizate. Gvernul trebuie să se ocupe de programul de guvernare. Nu putem să lăsăm să se discute despre teme parazite luni de zile”, a adăugat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă vrea ca Toader să plece, Dragnea a răspuns: „Nu mă interesează. Nimeni nu poate să stea prizonierul acestor teme parazite”.

Citeşte şi:

Iohannis a scris a treia carte

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.