Tudose recunoaşte că se subordonează politic lui Dragnea

-


Premierul Mihai Tudose susţine că nu are divergenţe cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea iar Cabinetul este subordonat politic partidului.

Dumnezeule! să ne înțelegem. Guvernul este guvern politic. Este evident că este în subordinea partidului. Pe linie politică, eu sunt vicepreședinte la partid, domnia sa este președinte. Cum adică suntem în subordine? Da! Ca și Parlamentul. Relația Parlament — Guvern. Parlamentul este legislativul, Guvernul este executivul, adică noi facem ce spun domniile lor”, a declarat Mihai Tudose, într-un interviu joi seara, la postul Digi 24.

Potrivit acestuia, relația dintre el și Liviu Dragnea nu este “șubrezită deloc” deşi au puncte de vedere diferite.

“Am auzit o mulțime de povești. Cea mai simpatică — eram cu Liviu Dragnea în mașină, mergeam undeva împreună și în timp ce eram împreună, curgeau niște știri: s-au certat, s-au trântit, s-au bătut, nu mai vorbesc unul cu altul… și unul dintre colegii dvs chiar a sunat: domnule, e adevărat că v-ați bătut, v-ați certat? Nu știu sigur, dar ți-l dau pe Dragnea, că suntem amândoi într-o mașină”, a adăugat premierul.

El a mai spus că “nimeni nu se înțelege foarte bine tot timpul cu toată lumea”.

“Avem, evident, puncte de vedere diferite pe anumite aspecte. Nu foarte des avem acest lucru, dar nici foarte rar. Se întâmplă. Fiecare vine cu argumente și se alege varianta cea mai bună. Asta nu înseamnă că ne certăm. Eu spun că e bine ceva, domnia sa că altceva, mai avem vreun coleg care vine cu a treia soluție”, a conchis Mihai Tudose.

Citeşte şi: Tudose nu desfiinţează Pilonul II de pensii. Va fi opţional

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.