UPDATE. UDMR a început negocierile. Primele discuții cu Grindeanu și Ponta

-


UDMR a avut întâlniri luni, la prânz, cu PSD.

Partidul va trebui să ia miercuri o hotărâre cu privire la tabăra alături de care va alege să meargă mai departe. Miercuri, la ora 11.00, se dezbate și se votează moțiunea de cenzură.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a avut luni dimineață o întrevedere cu premierul Sorin Grindeanu și cu noul secretar general al Guvernului Victor Ponta. Acesta a declarat că, de acum înainte, va purta discuții cu ambele tabere. Vineri, Liviu Dragnea a discutat și el cu Kelemen Hunor.

Preşedintele Uniunii Democrate a Maghiarilor din România, Kelemen Hunor, a anuțat încă de vineri că urma să înceapă de astăzi negocieri cu reprezentanţi ai Guvernului, dar şi ai coaliţiei PSD-ALDE, el primind mandat în acest sens sâmbătă, în Consiliul Permanent al UDMR. El a explicat atunci că partidul său nu este interesat în acest moment de portofolii în Guvern, iar personal nu are ambiţii legate de funcţia de vicepremier.

Sâmbătă, Kelemen Hunor a explicat că a discutat cu Liviu Dragnea, cu Călin Popescu Tăriceanu şi cu Sorin Grindeanu, dar nu a negociat.

„Am vorbit, dar nu am negociat. Am vorbit cu domnul Dragnea, cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Grindeanu, dar dacă cineva doreşte, negocierile le începem luni”, a precizat liderul UDMR.

Citește și: Cum va vota UDMR moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu?

De ce Dragnea ţine morţiş să întărească relaţia cu UDMR înainte de prezidenţialele din 2019

Tomac l-a scos din sărite pe Kelemen. „A fumat ceva?”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *