Regina Elisabeta a II-a, pe cale să rezolve situația ducilor de Sussex

-


Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii susține că familia regală britanică va demara „o perioadă de tranziţie” pentru a stabili noua situaţie a ducilor Sussex, prinţul Harry şi Meghan Markle, în care „ei vor petrece timpul în Canada şi Marea Britanie”, scrie AFP.

După o reuniune desfăşurată luni pentru a elucida viitorul rol în monarhie a prinţului Harry şi a soţiei sale, Meghan Markle, Palatul Buckingham a publicat un comunicat în care regina subliniază că există „chestiuni complexe de rezolvat”, pentru care va fi anunţată o soluţie „în următoarele zile.

După reuniune, prinţul Harry, fratele său William şi tatăl lor Charles au fost văzuţi plecând separat din reşedinţa regală de la Sandringham. Acordul intervenit luni va permite ducilor de Sussex să se retragă pentru o perioadă, timp în care ei vor locui în Marea Britanie şi în Canada, notează comunicatul.

Regina Coroanei Britanice a declarat că „susţine pe deplin” decizia cuplului princiar şi a cerut ca deciziile finale să fie găsite „în zilele următoare”, subliniind că mai sunt „multe de făcut” în privinţa „chestiunilor complexe”.

De asemenea, prinții Harry și William au negat zvonurile conform căreia ruptura din familia regală l-ar fi determinat pe prințul William să aibă o atitudine ironică la adresa fratelui său.

Într-o declarație de presă comună, purtătorii de cuvânt ai ducilor de Sussex și de Cambridge transmit: „În ciuda negării clare, o poveste falsă a apărut într-o publicație britanică astăzi speculând despre relația dintre ducele de Sussex și ducele de Cambridge. Pentru frații care sunt preocupați în profunzime de problema sănătății mintate, utilizarea unui limbaj care instigă este ofensator și are potențial de a răni”, scrie CNN.

Publicația britanică ar fi scris că ducele și ducesa de Sussex, Harry și Meghan, au fost „dați la o parte” de atitudinea de „bullying” a lui William.

Citește și:

Să nu-ți dorești să mori „Cineva”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.