Un artist a realizat fotografii uimitoare folosind doar un iPhone și o cutie de burger! Rămâi cu gura căscată

-


Philippe Echaroux este un fotograf celebru din Franța care a dorit să demonstreze că nu ai nevoie neapărat de aparatură de ultimă oră pentru a realiza fotografii de senzație.

Acesta e mărturisit că, într-adevăr, folosirea unor aparate performante ușurează procesul de fotografiere, iar rezultatele apar necontenit, însă, a adăugat că dacă ieși din zona ta de confort, poți face lucruri uimitoare și în lipsa unor dispozitive de acest gen.

Astfel, el a pornit un proiecte de fotografie de portret folosind doar iPhone-ul, o cutie de burger de la McDonald’s și o lanternă, iar ce a ieșit i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Artistul a explicat că cea mai grea parte a fost să nu pară ridicol în fața oamenilor pe care i-a fotografiat.

CLICK pe link pentru a urmări modul neconvențional prin care au fost realizate portretele de către fotograful Philippe Echaroux.

Totul, de la început și până la final s-a desfășurat pe telefonul mobil, chiar și editarea imaginilor după ședința foto. Philippe Echaroux a filmat tot procesul și a publicat videoclipul în mediul online, iar internauții, mai ales cei pasionați de fotografie, s-au declarat încântați de experiment.

Citește și: 

Cum își cheltuiesc cei mai bogați sportivi ai lumii banii? Primele achiziții ale lui Messi sau Ronaldo

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.