Un artist, vedetă pe internet după ce a reușit să schimbe fața unui oraș! Creațiile sale, de-a dreptul incredibile

-


Dacă ajungi în Redwood City, California, este obligatoriu să-ți programezi o plimbare pe străzile orașului pentru a admira creațile lui Damon Belanger.

Artistul a devenit vedetă pe internet după ce mai multe fotografii cu desenele sale au fost distribuite pe rețelele de socializare. Dacă vrei să-i admiri operele, nu trebuie să te uiți pe pereți sau în vitrinele magazinelor de artă în căutarea unor picturi extravagante și pompoase. Trebuie să te uiți pe jos și să cauți umbrele cutiilor poștale, gardurilor, băncilor și nu numai.

Damon Belanger este specializat în crearea de umbre și a fost angajat de administrația orașului să realizeze 20 de desene. Astfel, cei care se plimbă pe strâzile din Redwood City vor putea vedea cum cutiile poștale se transformă în mici monștrii, parcările de biciclete devin mici creaturi care cântă, iar aparatele de taxat devin maimuțe.

„Umbrele dau senzație că obiectele din care se nasc sunt vii, iar oamenii se pot amuza pe seama lor și, poate pentru unii vor reprezenta un moment de respiro într-o zi grea”, a declarat artistul.

Citește și: 

Un mesaj transmis pe Twitter de Donald Trump a costat Amazon 5 miliarde de dolari într-o singură zi! Cum a fost posibil

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.