Un avion militar a aterizat de urgenţă

-


Un avion militar a aterizat de urgenţă, joi seară, pe aeroportul Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa, după ce pilotul a semnalat existenţa fumului în cabină.

Avionul, un model C-17, a aterizat de urgenţă înainte de ora 20.00, după ce pilotul a observat fum în cabină şi a cerut o verificare.

Aeronava venea dinspre Irak şi se îndrepta către o bază din Germania, avea la bord 39 de persoane şi se pare că transportă echipament militar.

„S-a primit sesizarea prin 112 referitoare la faptul că o aeronavă a aterizat forţat pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Deoarece în aeronavă erau 39 de persoane, la nivelul judeţului s-a activat planul roşu de intervenţie, toate structurile de intervenţie acţionând cu mijloacele şi forţele din dotare. Din fericire nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa.

Aeronava va fi supusă unor verificări de specialitate şi, dacă nu va fi găsită nicio problemă, va putea să-şi continue drumul către Germania.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

bookmark icon