FOTO Un băiat de 15 ani și vaca sa, vedete pe internet! Cum au fost fotografiați

-


Mitchell Miner, în vârstă de 15 ani, și vaca sa Audri au cucerit internetul după ce au fost fotografiați într-o ipostază mai puțin obișnuită.

Băiatul și animalul au participat la un spectacol de bovine organizat la Târgul de Stat din Iowa. În ciuda muncii și efortului depus, echipa pe care au format-o cei doi a ocupat doar locul cinci din șapte.

Resimțindu-se după competiția epuizantă, atât băiatul, cât și vaca Audri au căzut lați și au adormit în grajd. Tatăl lui Mitchell a surprins momentul și i-a fotografiat pe cei doi. După aceea, acesta a postat imaginea pe internet împreună cu următorul text: „Fiul nostru, Mitchell, și juninca lui, după spectacolul de ieri”.

Utilizatorii rețelelor de socializare au fost instant cuceriți de fotografie și au apreciat-o într-un număr extrem de mare. Peste 15.000 de like-uri a adunat imaginea într-o singură zi.

Atât mama, cât și tatăl lui Mitchell Miner au crescut la fermă. Acum, însă, trăiesc departe de viața la țară. Drept urmare, aceștia au povestit că pe timpul verii închiriază animale pentru ca fiii lor să experimenteze viața la fermă.

Citește și: 

Vrei să fii mai fericit? Oamenii de știință spun că trebuie să faci unul dintre aceste cinci lucruri

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.