UPDATE. Bărbatul care a atacat o femeie cu un cuțit a murit. Femeia, fosta lui iubită, în stare critică

-


UPDATE: Medicii au confirmat decesul bărbatului care și-a înjunghiat fosta iubită. Femeia este în continuare în stare critică. Femeia a fost atacată când se pregătea să deschidă magazinul. Cei doi aveau un copil împreună, dar s-au despărțit în urmă cu aproximativ jumătate de an.

Știrea inițială

O femeie a fost atacată, duminică, la intrarea într-un magazin de pe raza Secţiei 18 de Poliţie din Bucureşti de către un bărbat care, ulterior, şi-a produs mai multe răni la gât cu un cuţit, potrivit Mediafax. Ambii primesc îngrijiri medicale, iar pe fir au intrat procurorii de la Parchetul Capitalei.

Prin apel la 112 a fost semnalat, duminică, faptul că pe raza Secţiei 18 de Poliţie din Bucureşti, o femeie a fost agresată la intrarea într-un magazin. Potrivit Poliţiei Capitalei, ulterior, bărbatul care a atacat-o pe femeie s-a rănit singur, provocându-şi răni la gât.

Surse apropiate anchetei au precizat că atacatorul a lovit femeia, apoi a folosit un cuţit pentru a-şi provoca rănile de la gât.

„La faţa locului se afla echipaje de poliţie şi salvatori. Femeia urmează a fi transportată la spital. Şi bărbatul este în evaluare medicală”, mai arată Poliţia Capitalei.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.