Un edil PSD, alături de românul care a construit singur un metru de autostradă

-


Primarul PSD al comunei Săvineşti (judeţul Neamţ), Daniel Horciu se va alătură protestului pentru construcţia de autostrăzi, la provocarea omului de afaceri Ştefan Mandachi din Suceava, care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova.

 

Daniel Horciu a declarat, vineri, că în 15 martie la 15.00 îşi va întrerupe, timp de 15 minute, activitatea împreună cu colegii săi. De asemenea, acesta a mai spus că va porni şi alarmele în comună.

„De ce nu? M-a determinat faptul că mă duc la schi în Austria. Fac 11 ore în România şi apoi din Ungaria până unde mă duc fac şase ore şi jumătate, fiind vorba despre aceeaşi distanţă cu aproximaţie. Sunt nemulţumit că nu sunt autostrăzi. Pe cine nu nemulţumeşte?”, a declarat Daniel Horciu.

La rândul său, președintele Federației Operatorilor Români de Transport (FORT), Augustin Hagiu a declarat, la postul RFI, că susține demersul și, personal, va opri activitatea pentru 15 minute, pe 15 martie, la ora 15.00, așa cum propune protestul.

Potrivit acestuia, mai mulți membri ai federației au preluat și viralizat mesajul antreprenorului sucevean

„Începând de ieri (n.r. luni), am devenit parte a proiectului, fără să îl cunosc pe inițiator.  Am preluat acest clip prin colegii noștri de la Asociația Transportatorilor de Mărfuri din Bucovina, care îl cunosc personal pe Ștefan Mandachi. Acest clip rulează deja pe pagina noastră de Facebook, îl vom rula în rețeaua noastră internă și va fi și pe pagina de internet a FORT”, a subliniat Augustin Hagiu.

Citeşte şi:

Demos, mesaj de 8 Martie: „Femeile cer recunoașterea și recompensarea muncii neplătite de reproducere”

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.