Un fals medic stomatolog ține morțiș să demonstreze că orice meserie se poate fura

-


Bărbatul, acuzat că a practicat fără drept meseria de dentist în comuna Gruiu, a declarat anchetatorilor că nu a profesat şi  face nişte cursuri medicale. De asemenea, acesta a mai spus că soţia sa este medic stomatolog, dar nu mai practică meseria.

 

În momentul de faţă, anchetatorii nu au luat nicio măsură preventivă împotriva bărbatului în contextul în care pe numele acestuia nu au fost depuse plângeri penale, scrie Medifax.ro.

„Falsul stomatolog” a fost audiat, timp de mai multe ore, sâmbătă seară, la Poliţia Snagov. De asemenea, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au făcut, sâmbătă, percheziţii domiciliare, în comuna Gruiu, din judeţul Ilfov, la locuinţa acestuia.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, judeţul Ilfov, este bănuit ar fi desfăşurat activităţi specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept, deşi acesta a negat acuzaţiile.

În cauză a fost deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de exercitare a unei profesii fără drept.

Citeşte şi:

România a egalat Cehia. Siniakova, fără replică în fața Simonei la Fed Cup

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.