Un medic de 39 de ani s-a sinucis. Ce a vrut să transmită prin intermediul biletului de adio

-


Un medic stomatolog din Timişoara, în vârstă de numai 39 de ani, a decis să-și încheie socotelile cu viaţa deși era căsătorit și avea un copil. Acesta a lăsat un bilet de adio sub forma unui mesaj pe Facebook, din care reiese că a apelat la gestul suprem din prea multă iubire pentru soția sa care îl ignora.

Tragedia a fost anunţată la 112 de soţia acestuia, însă echipajele de urgenţă sosite la faţa locului nu au putut decât să constate decesul. Tânărul medic și-a tăiat venele, apoi s-ar fi spânzurat.

Potrivit presei locale, bărbatul era convins că e trădat în dragoste și și-a mărturisit durerea într-o scrisoare postată pe pagina de Facebook, apoi şi-a curmat zilele.

„Am construit împreună un cămin pentru familia noastră, ulterior mi-ai reproşat că atunci, în perioada aia în care eu mergeam la două locuri de muncă şi în rest făceam muncă de construcţii pentru căminul nostru, eu te-am neglijat pe tine şi ai simţit că nu îţi mai ofer sprijin moral. În cele două luni în care eu renovam apartamentul dormind 5-6 ore pe noapte poate aş fi avut şi eu nevoie de sprijin moral. A urmat afecţiunea mea de coloană vertebrală, care m-a ţinuit la pat şi m-a adus în depresie, momente care au fost dificile pentru amândoi şi în care aş fi avut mult mai multă nevoie de susţinere morală, nu de critici şi certuri (…) E momentul ca şi eu să fiu egoist, pentru că nu mai pot suferi mai mult de atât! Viaţa mea a devenit un chin înfiorător! Tuturor celor care v-am greşit vă spun sincer că îmi pare rău”, ar fi scris medicul stomatolog pe reţeaua de socializare.

Citește și:

Culpa medicală se plătește cu zeci de mii de euro


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.