Un părinte ar fi dat-o cu capul de masă pe directoarea creșei groazei din Iași

-


Valeria Butnaru, coordonatoarea creșei nr.10 din Iași, unde mai multe îngrijitoare învăţau copiii să înjure şi îi jigneau, ar fi fost agresată de un părinte luni dimineață, fiind nevoie de intervenția polițiștilor, informează Adevărul.

 

Femeia şi-a dat demisia, săptămâna trecută, în urma scandalului, însă se află în preaviz de 30 de zile, deoarece ocupa o funcţie de conducere.

Luni dimineaţă, la ora 8.50, un părinte care a avut acum un an copilul înscris la această creşă a venit pentru a-i reproşa femeii că, în trecut, i-a mutat copilul în grupa din care făceau parte îngrijitoarele înregistrate înjurând.

Butnaru ar fi fost dată cu capul de masă, de cel puţin două ori, scena fiind una violentă, potrivit martorilor.

„A fost deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe”, ne-a spus Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi. Butnaru a mers la Institutul de Medicină Legală pentru a obţine certificat medico-legal.

Femeia şi-a dat demisia alături de două infirmiere şi o asistentă de la Creşa nr. 10, după un control realizat de primarul Iaşului, Mihai Chirica.

Edilul a descins la creşă după ce în presă au apărut înregistrările greu de digerat. Detalii aici: UPDATE. Un nou derapaj grav într-o creșă din Iași. „În p… mă-tii, ia spune și tu, spune”

Asistenta Tamara Agapie şi infirmierele Diana Dumitriu şi Mihaela Simionovici şi-au dat demisia (Foto jos)

Foto: Adevărul


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.