Un polițist, erou pe internet după ce i-a dat o lecție unui bărbat care se purta urât cu iubita sa! Povestea a devenit virală

-


 

Un polițist aflat în timpul liber la un restaurant a intervenit după ce a observat cât de urât o trata un bărbat pe partenera sa, iar povestea a devenit virală.

Mai exact, bărbatul care se afla cu tânăra la masă făcea comentarii răutăcioase, care o făceau pe fată să se simtă vizibil inconfortabil. În tot acest timp, la câteva mese distanță se afla un polițist, pe la 50 de ani, care sărbătorea ziua de naștere a fiicei sale.

După mai multe astfel de remarci nepotrivite ale individului, polițistul se ridică de la masă, trage un scaun de la o masă alăturată și se așează lângă cei doi. Își scoate legitimația de polițist, o pune pe masă, iar bărbatul amuțește instant:

Polițistul: Deci… Sărbătoream liniștit ziua de naștere a fiicei mele cu familia mea, când, la un moment dat, am auzit cum o amenințai pe această tânără domnișoară. Vrei să explici ce s-a întâmplat?

Bărbatul: Ă, ah, ei bine, um, vedeți dumneavoatră…

Polițistul: Acum, vezi tu, ar trebui să chem câțiva dintre prieteni mei să te aresteze.

Bărbatul: Oh, nu-i nevoie să faceți asta…

Polițistul: Dar asta ar întrerupe seara tuturor. Ce-ar fi să-mi dai buletinul tău, pentru că nu aș vrea să fugi de mine, și să te duci să plătești nota? Toată nota! Această tânără domnișoară nu ar trebui să plece înfometată din cauza comportamentului tău. Sau putem să mergem pe prima variantă. Tu alegi.

Bărbatul: Nu, nu! E perfect pentru mine!

Îi întinde buletinul polițistului, se ridică și se duce direct la ospătar pentru a achita consumația.

Polițistul, în timp ce-și nota datele individului: Îmi cer scuze pentru asta, domnișoară, sper că nu am întrerupt nimic, doar că părea că aveți nevoie de ajutor. Și nu vă faceți griji, dacă vreți să mergem mai departe, putem face asta. Chem câțiva colegi să-l ridice.

Fata: Nu, mulțumesc foarte mult! Am vrut să plec în urmă cu 30 de minute, dar am venit cu mașina lui.

Polițistul: Eu sunt aici cu fiica mea, care este cam de aceeași vârstă cu dumneavoastră.  Dacă doriți, puteți să vă terminați cina împreună cu noi, iar după vă putem lăsa noi acasă.

Fata: Mulțumesc, asta este foarte drăguț, mulțumesc foarte mult!

Între timp, bărbatul se întoarce.

Bărbatul: Am plătit nota, acum puteți să-mi dați înapoi buletinul?

Polițistul: Poftim! Acum am toate datele tale, așa că îți recomand cu tărie să nu o mai contactezi vreodată pe această tânără domnișoară.

Bărbatul: Da, da, îmi pare rău!

La scurt timp, individul, practic, a fugit din restaurant, iar fata s-a mutat la masă cu polițistul și familia acestuia. Întâmplarea a fost postată pe internet, iar utilizatorii rețelelor de socializare îl consideră pe polițist un adevărat erou pentru că a intervenit și i-a dat o lecție bărbatului.

Citește și: 

Cât de bine doarme noaptea al doilea cel mai bogat om în viață? Grijile lui Jeff Bezos

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *