Un primar PSD se dezice de campania murdară de denigrare a Simonei Halep

-


Primarul Constanței Decebal Făgădău, care este totodată și șeful Organizației Municipale a PSD, a declarat pentru G4Media.ro că se delimitează de operațiunea de intoxicare căreia i-a picat victimă Simonal Halep. Făgădău a mai precizat că dezaprobă vehement postarea de pe Facebook și îi cere scuze Simonei Halep.

”Dezaprob vehement această postare. Pe pagina de Facebook a PSD Constanța, cea pe care organizația municipală o gestionează, nu s-a postat așa ceva. Vreau să subliniez asta. Organizația Municipală este separată de Organizația Județeană a PSD Constanța. În ce privește rețelele de socializare, de asemenea, paginile celor două organizații au moderatori diferiți. Aseară, când am auzit despre ce e vorba, i-am cerut administratorului paginii de Facebook a Organizației Județene să șteargă aceată postare aseară. În cursul zilei de astăzi voi adresa scuzele mele Simonei, familiei și echipei sale”, a declarat miercuri Decebal Făgădău pentru G4Media.ro.

Câteva organizații județene ale PSD au postat marți seară pe Facebook un mesaj prin care încearcă să sugereze că, de fapt, Simona Halep ar fi fost huiduită pe Arena Națională, deși imaginile filmate de toate televiziunile arată clar că huiduielile i-au fost adresate primarului Gabriela Firea.

Între timp, organizaţiile PSD au şters mesajele care susţineau că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Naţională.

Citește și:

Decesul României

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.