Unchiul Alexandrei va face o investigație independentă privind dispariția Alexandrei

-


Alexandru Cumpănașu a spus luni că lucrează la realizarea unei echipe independente de investigatori, formată din foști procurori, oameni din servicii și polițiști, pentru a strânge mai multe informații cu privire la dispariția Alexandrei Măceșanu și a sprijini ancheta.

 

Alexandru Cumpănașu a depus luni, la Parchetul General, noi documente, care susțin plângerile făcute de către acesta, în urma dispariției nepoatei sale. Acesta a declarat că va începe o investigare paralelă, pe cont propriu, cu ajutorul unei echipe de specialiști, pentru a strânge mai multe informații despre dispariția Alexandrei și a veni în sprijinul anchetei în curs a procurorilor DIICOT.

,,Eu cred că anchetatorii au foarte multe lucruri de făcut în acest moment, vrem să îi ajutăm, atât pentru liniștea noastră, a familiei, dar și pentru mine. Partea de comunicare e una, dar e o parte de investigare pe care trebuie să o fac cu 2-3 colegi care mă ajută din bunăvoință. În perioada următoare, deja am început acest lucru. Lucrez la realizarea unei echipe independente de investigatori, oameni care au lucrat în parchet, poliție, în serviciile de informații. S-au oferit, voi face o echipă, zic eu, bună.

Vor respecta întru-totul legea, vor acționa în cadru legal și orice informații vor afla le vor aduce de îndată în atenția procurorului și nu a opiniei publice Încercăm să venim în ajutorul lor. Dacă dânșii consideră că nu au efective suficiente sau lucrurile durează, eu cred că prin mijloace legale, cred că dânșii (echipa independentă de investigare – n.r.) vor putea afla mult mai multe decât vom putea noi în acest moment, mergând la fața locului, mergând pe firul evenimentelor. De săptămâna aceasta vom avea această echipă, nu le voi da numele, dar voiam să se știe public acest lucru”, a declarat Alexandru Cumpănașu la ieșirea din sediul Parchetului General.

Luni dimineața, au fost reluate căutările la casa groazei din Caracal a lui Gheorghe Dincă, după ce anchetatorii au venit cu un nou mandat de percheziție.

Citește și:

Cum pot fi protejați copiii de un abuz sexual. Semnele care ar trebui să dea de gândit


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.