UPDATE. Dosarul crimei din Piaţa Constituţiei. 6 persoane, reţinute de Poliţia Capitalei

-


UPDATE 9.28: Șase persoane au fost reținute pentru omor și instigare la omor, în urma audierilor de noaptea trecută, în dosarul crimei din Piața Constituției. Printre reținuți se află și un antrenor de box din București, Romeo Păun.

O persoană a fost reţinută, vineri seara, în cazul de omor din noaptea de 29 septembrie din zona Pieţei Constituţiei din Capitală, informează Poliţia Capitalei. Suspectul principal este antrenorul de box din București Romeo Păun, care a fost arestat.

Ştirea Iniţială:

Poliția Capitalei a decis, vineri seara, reținerea antrenorului Romeo Păun, în cazul crimei din Piața Constituției. Întrebat de jurnaliști dacă este vinovat de crima care a avut loc în Piața Constituției, Păun a negat. De asemenea, acesta a fost dus ca suspect la auderi în cursul zilei de vineri. El a fost boxer între 2005-2018, având cinci victorii, 19 înfrângeri și două egaluri la activ în carieră, scrie digi 24.

Polițiștii au efectuat vineri, 21 de percheziţii domiciliare în București în dosarul crimei din Piața Constituției, potrivit unui anunț al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, verificările venind la aproape o săptămână de la bătaia din centrul Capitalei. Piața Constituției este supravegheată de echipe mixte formate din polițiști de siguranță publică, jandarmi, polițiști rutieri și agenți de la Serviciul Operațiuni Speciale, în anumite intervale orare.

Măsurile vin în urma unei încăierari de duminică noaptea, din Piața Constituției, când mai multe persoane s-au bătut cu bâte și săbii. Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma conflictului, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.

„În dimineaţa zilei de 4 octombrie, în baza autorizaţiilor emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, au fost puse în aplicare 21 de mandate de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Bucureşti. După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei”, potrivit textului comunicatului de presă, emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Duminica trecută, în jurul orei 22,30, prin apel la 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane în Piaţa Constituţiei.

În urma conflictului, un bărbat a fost rănit şi, în pofida ajutorului medical de urgenţă, s-a constatat decesul. Celălalt bărbat rănit a suferit un traumatism la nivelul capului şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind condus la audieri.
În perimetrul cercetat a fost găsit şi ridicat un tub cartuş, cel mai posibil cu gaz, un încărcător gol, posibil pentru acelaşi tip de pistol cu gaze, şi obiecte contondente, au precizat poliţiştii.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

 

Citește și:

UPDATE. Poliţia are doi suspecţi, iar unul dintre dintre aceştia a beneficiat de recursul compensatoriu


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.