UPDATE. Marius Copil a fost învins de Roger Federer

-


Marius Copil a jucat excelent în cel mai dramatic meci al său din acest an, dar a cedat în finala turneului ATP 500 de la Basel în fața marelui Roger Federer, 37 de ani, 3 ATP, scor 6-7 (5), 4-6.

Elvețianul a ajuns astfel la 99 de trofee câștigate de-a lungul carierei, dintre care 20 de Mare Șlem. Federer s-a impus de nu mai puțin de 9 ori în turneul de casă de la Basel, potrivit gsp.ro.

UPDATE Copil – Federer 6-7, 4-5. BREAK Federer!

UPDATE: Copil-Federer. Primul set a fost câștigat de elvețian.

UPDATE Copil – Federer 5-6. Presiunea se va muta pe serviciul lui Marius, după un nou game fără probleme pentru Federer.

UPDATE: Copil – Federer 4-5. Federer conduce game-ul și îl câștigă lejer.

UPDATE: Copil – Federer 3-3. Break Federer! Elveţianul şi-a recuperat break-ul după două mingi trimise în fileu de Marius Copil.

Știrea inițială

Marius Copil s-a calificat în finala turneului ATP 500 de la Basel, dotat cu premii totale de 1.984.420 euro, cel mai bun rezultat al carierei, după ce l-a învins în semifinale pe germanul Alexander Zverev, numărul 5 mondial, cu 6-3, 6-7 (6), 6-4.

Copil (28 de ani, 93 ATP), venit din calificări, a reuşit a doua sa victorie în faţa unui jucător din top 10 la Basel, după ce l-a învins în optimi pe croatul Marin Cilic, numărul 6 ATP.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.