USR susține că Dragnea are un BMW Seria 7 care nu apare în declaraţia de avere

-


Deputatul USR Ionuţ Moşteanu susține că în poza postată de Liviu Dragnea pe Facebook în care apare chitanţa că a achitat rovinieta, apare şi seria de şasiu a maşinii, care este un BMW de peste 100.000 de euro. O astfel de mașină nu ar apărea în declaraţia de avere a liderului PSD.

“M-am uitat că domnul Dragnea a fost foarte activ pe Facebook aseară (marţi – n.r.). Avea timp, s-a tot blocat traficul şi a pus o poză cu chitanţa (prin care a plătit rovinieta – n.r.) în care se vedea şi seria de şasiu. La o simplă verificare pe internet am văzut că seria de şasiu corespunde unei maşini BMW Seria 7 de ultimă generaţie, un BMW foarte nou, de peste 100.000 euro. Mă bucur pentru dânsul că are prieteni aşa de buni care, iată, îi dau o astfel de maşină să se ducă la mare de 1 Mai pentru că nu este maşina dânsului, nu este în declaraţia de avere sau poate şi-a cumpărat-o şi o să o vedem în declaraţia de avere din iunie”, a afirmat deputatul USR.

Liderul PSD a interacţionat marţi seară cu mai mulţi oameni pe Facebook, iar la un moment dat a postat o poză în care apare că a efectuat plata rovinietei, unde se vede şi seria de şasiu a maşinii.

Potrivit declaraţiei sale de avere, liderul social-democraţilor deţine un autoturism BMW X5 şi un autoturism Skoda Superb.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.