Vi-l mai amintiți pe băiețelul nigerian subnutrit salvat acum un an de muncitorii umanitari? Iată cum arată acum

-


Anja Ringgren Loven, muncitorul umanitar danez care a salvat un copil nigerian înfometat în urmă cu un an, a recreat fotografia realizată atunci când l-a găsit pe micuț și care a făcut înconjurul planetei. Această nouă imagine îl înfățișează pe băiat după prima lui săptămână de școală.

În urmă cu un an de zile, o fotografie uimea lumea întreagă. Anja Ringgren Loven îl încuraja pe Hope, un băiat subnutrit din Nigeria, în vârstă de 2 ani în acea perioadă, exilat din colectivul său , să bea apă.

Loven și soțul ei, David Emmanuel Umem, dețin un orfelinat pentru copiii care au fost abandonați de familiile lor, aflat în sud-estul Nigeriei, acolo unde Hope și-a petrecut primul său an alături de muncitorii umanitari.

Noua fotografie, care arată diferența uriașă și evoluția spectaculoasă a băiețelului nigerian, a fost distribuită intens pe rețelele de socializare, fiind, de asemenea, apreciată de milioane de internauți.

 

Anja Ringgren Loven a fost numită de revista germană OOM drept cea mai inspiratoare persoană a anului 2016, pentru gestul ei extraordinar. Editorii revistei subliniază că Loven ar trebui să constituie un exemplu pentru lumea întreagă.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.