Viața tragicomică a corporatiștilor japonezi, surprinsă în imagini! Rămâi uimit

-


David Tesinsky, fotograf profesionist, a lansat un proiect prin care urmărește să arate viața tragicomică a corporatiștilor japonezi, pe care îi aseamnă cu roboții.

Acesta povestește că de fiecare dată când a vizitat Japonia i-a surprins pe angajații corporațiilor în fotografii, imagini care dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs.

De ani de zile, susține fotograful, aceștia ies în oraș aproape zilnic cu colegii și clienții lor și se întorc acasă beți, la două dimineața, iar a doua zi sunt loviți de mahmureală, de dureri de cap greu de suportat. Cu toate acestea, ei sunt prezenți la birou și luptă din răsputeri pentru a rezista până la finalul zilei.

De multe ori, adaugă David Tesinsky, corporatiștii adorm efectiv pe stradă, pentru că lucrează zilnic 14 ore sau chiar mai mult și nu-și pot permite un taxi, fiind doar oile marilor corporații.

„Merg pe stradă ca niște fantome profund concentrate la propria lor carieră, cu toate că perspectivele nu sunt atât de luminoase. Își spun tot timpul același lucru: ‘Doar cinci ani și voi ajunge pe poziția superioară în aceasăt piramidă fără sfârșit'”, mărturisește fotograful.

 

Citește și: 

Cum își cheltuiesc cei mai bogați sportivi ai lumii banii? Primele achiziții ale lui Messi sau Ronaldo

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.