Vicepremierul Stănescu este consiliat de un fost bodyguard

-


Mihai Călin Novacescu, care anterior ar fi fost garda de corp a lui Nicu Gheară, este în prezent consilierul vicepremierului Paul Stănescu. El spune că nu cunoştea acest aspect, refuzând să precizeze ce îl recomandă pe Mihai Călin Novacescu pentru acest post. Potrivit flux.24. Mihai Călin Novacescu ar fi fost garda de corp a lui Nicu Gheară, iar apoi angajat al SPP.

„M-am sesizat şi eu că consilierul meu ar fi fost garda de corp a nu ştiu cui. Nu-l cunosc, nu am auzit de Nicu Gheară. Voi cerceta, voi analiza şi voi lua o decizie. E treaba mea în ce mă consiliază. Da, e plătit de stat. Consilierii sunt pe diferite probleme pe care le consider importante. E problema mea în ce mă consiliază”, a declarat Paul Stănescu, la instanţa supremă, citat de Mediafax.

Întrebat dacă angajarea lui Novacescu are legătură cu faptul că a renunţat la protecţia SPP, Stănescu a spus: „Nu are nicio legătură. Îl cunosc de peste 20 de ani. Nu am fost căsătorit cu el. (…) E minor cazul. Nu am nevoie de protecţia nimănui.”

La insistențele reporterilor, care l-au întrebat ce îl recomandă pe consilier, Stănescu a spus nervos: „Nu pot să răspund la întrebarea asta. Ce să vă răspund? L-am angajat de o zi sau două. Nu i-am dat atribuţii până acum”.

Mai puteți citi și:

Poliţistul pedofil vrea să intre în greva foamei


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.