Ponta încă mai aşteaptă scuzele lui Dragnea

-


Fostul premier, Victor Ponta este de părere că preşedintele PSD, Liviu Dragnea trebuie să îi ceară scuze  pentru falsele acuzaţii aduse acestuia, în legătură cu dosarul Belina.

“În privința dosarului Belina, după ce au acces la dosar toți membrii comisiei juridice, aștept și de la Dragnea și de la ciracii lui presă, care au zis că am depus eu nu știu ce denunțuri, să-și ceară scuze de la mine. Știți chestia asta în care minți ceva despre oameni care contează pentru PSD și eu cred că încă mai contez pentru PSD, se întoarce împotriva celorlalți. O minciună are picioare scurte în cazul domnului Dragnea și lacul ăla nu l-ați luat nici dumneavoastră, nici eu și nici nu a fost nevoie să depună cineva vreun denunț pentru că nu există așa ceva”, a declarat Victor Ponta, scrie Agerpres.

El a mai spus că nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea.

“Ce să vorbesc cu domnul Dragnea? Să-și ceară scuze, în primul rând pentru minciunile pe care le-a spus și, după aceea, să nu folosească Parlamentul și PSD pentru problemele domniei sale. Vedeți, o întrebi pe doamna Kovesi dacă a fost la Oprea acasă, zice că te iei de DNA, îl întrebi pe domnul Dragnea dacă a luat Lacul Belina, zice că te iei de PSD. Nu, domnule, răspundeți pentru ce ați făcut voi și nu mai folosiți instituții și partide pentru a vă apăra”, a adăugat Victor Ponta.

Potrivit acestuia,  dacă va mai fi citat la DNA în dosarul Belina, se va prezenta, menționând că nu se duce “de placere”.

“Când sunt citat, mă duc. Când nu sunt citat, nu mă duc. De plăcere în niciun caz nu mă duc pe acolo. Restul nu mai e treaba mea”, a conchis fostul lider PSD.

Citeşte şi: Durerea-n buci a statului român

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.