UPDATE: Victorie pentru Simona Halep la Fed Cup. ”A fost foarte dificil”

-


UPDATE 15.44: Simona Halep a declarat, sâmbătă, la finalul partidei cu Golubovic, că a avut emoții mari pe care nu și le-a putut controla prea ușor.

„A fost foarte dificil, chiar vorbeam cu băieții înainte de meci că va fi mai greu decât în finala de la Melbourne (n.r. – pierdută în trei seturi în fața Carolinei Wozniacki).  Nu pot să descriu emoțiile pe care le-am avut, nu pot descrie momentele de la ceremonie. Mulțumesc Cluj, mulțumesc tuturor pentru aceste clipe! Vă mulțumesc mult, datorită dumneavoastă am reușit să câștig azi. Am avut emoții foarte mari, pe care nu am putut să le controlez. E normal, a fost o atmosferă deosebită în tribune. Am spus că acești oameni își doresc foarte mult victoria și am încercat să mă eliberez de stres și să joc din ce în ce mai bine”, a adăugat Simona Halep.

UPDATE 15.08: România a început cu o  victorie în meciurile de la  Fed Cup împotriva Elveţiei. Simona Halep a trecut în trei seturi de Victoria Golubici, printr-un meci care a fost mai dificil decât părea iniţial. Simona Halep a fost condusă în debutul partidei, revenind însă în forţă.

Liderul mondial al WTA fost egalat, apoi în setul doi, pierdut cu 1 la 6, dar a câştigat net al treilea set, cu 6 la 1. Simona Halep şi Viktorija Golubic nu s-au mai înfruntat până acum în circuitul WTA sau Fed Cup.

Știrea Inițială:

Simona Halep a învins-o în trei seturi pe jucătoarea elvețiană, Viktorija Golubic la Fed Cup. România conduce cu 1-0 Elveția, după primul meci pentru promovarea în Grupa Mondială de la Fed Cup.

Citește și:

Povestea Leului din Ramallah. ”Oricine susţine o cauză nu poate fi numit terorist”

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.