VIDEO. Adolescentă bătută crunt într-un parc din Capitală. Agresoarea, încurajată de pe margine

-


În plină zi, o adolescentă a fost bătută cu pumnii şi picioarele, apoi târâtă de păr prin parc pentru că ar fi refuzat să lovească o altă fată. Totul sub privirile altor adolescenți. Incidentul a fost filmat şi postat pe Facebook. Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis o anchetă.

Imagini filmate astăzi, în parcul Morarilor, Pantelimon!Haideți să vedem dacă ajungem la părinții acestor fete, astfel vor putea să-și educe copiii!!Parcul ăsta nu are pază, totuși??Video: Mihaela Myky Sames

Publicată de Țara se golește Romania înflorește pe Duminică, 8 septembrie 2019

 

Potrivit Mediafax, în imagini se vede cum adolescenta este pusă să lovească alte fete, însă aceasta refuză, motiv pentru care este bătută cu pumnii şi picioarele de celelalte fete care participă la scandalul din Parcul Morarilor Pantelimon.

La un moment dat, una dintre bătăuşe o ia pe victimă de păr şi o târâşte prin parc, reproşându-i că nu face ce i se spune.

Toată bătăia la care participă mai mulţi tineri, ce par să fie minori, a fost filmată, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

Poliţia Capitalei s-a autosesizat în acest caz şi s-a deschis o anchetă. În aceeaşi zi, mama fetei bătute a mers la Poliţie şi a depus o plângere.

„În aproximativ o oră, tinerele ce apăreau în imagini au fost depistate şi conduse la sediul Secţiei, unde au fost audiate în prezenţa părinţilor şi reprezentanţilor DGASPC sector 2. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a spus Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Citește și:

Prima zi de școală prin ochii unui părinte: „Din tot ce au vorbit oficialii școlii s-a înțeles doar «Tatăl nostru»”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.