VIDEO Andy Murray, vedetă pe internet după ce a întrerupt întrebarea sexistă a unui reporter! Interviul a devenit viral

-


 

Jucătorul britanic de tenis Andy Murray a uimit internetul cu reacția sa în momentul în care un reporter i-a adresat o întrebare sexistă, în cadrul conferinței de presă susținută după meciul cu americanul Sam Querrey.

După ce în 2016 a ieșit în evidență învingându-l pe Novak Djokovic pe iarba londoneză, Sam Querrey s-a remarcat în urmă cu două zile când l-a învins în sferturile de finală ale Wimbledon 2017 pe Andy Murray, locul întâi în ierarhia ATP.

În timpul întâlnirii cu reporterii, unul dintre aceștia a fost auzit întrebând: „Andy, Sam este primul jucător american din ultimii opt ani care reușește să se califice într-o semifinală importantă. Cum ai descrie acest lucru?”.

Murray a intervenit brusc cu remarca: „Jucător de sex masculin!”

Pauză. „Îmi cer scuze?”, a întrebat reporterul, moment în care jucătorul britanic de tenis a repetat: „Jucător de sex masculin, nu-i așa?”.

Click pe link pentru a urmări momentul în care Murray îl corectează pe reporter!

Andy Murray a insistat pentru că, într-adevăr, Sam Querrey este singurul jucător american de sex masculin care a reușit să se califice în semifinala unei competiții importante de tenis în ultimii opt ani, însă Serena Williams a câștigat, din 2009 și până în prezent, nu mai puțin de 12 titluri de Grand Slam.

Imediat după reacția fiului său, mama lui Andy Murray a postat pe Tweeter un mesaj în care susține că „Acesta este băiatul meu!”.

Citește și: 

Foștii președinți ai SUA și băuturile alcoolice: ce preferau să bea Jackson, Harrison, Roosevelt sau Nixon

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *